Lokaal menu

Stichting Present Purmerend 

Met de startavond  op vrijdag 26 april 2013 werd Stichting Present Purmerend een publiekelijk feit. Na voorbereidend werk door een werkgroep en het inschrijven als Stichting Present Purmerend bij de Notaris was de oprichting een feit.

Als Stichting Present Purmerend willen we een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en de mensen die daarmee geholpen worden. Zo willen we bouwen aan een samenleving waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.
 

Hoe willen we dit bereiken

Vanuit een functie als sociaal makelaar  wil Stichting  Present Purmerend een brug slaan tussen mensen die bereid zijn om (tijd en talenten) te geven en mensen die met dat aanbod geholpen kunnen worden. Concreet kunnen groepen mensen zich aanmelden om eenmalig een project te doen voor mensen die hulp nodig hebben. Dit kan op sociaal gebied zijn maar het kan ook een klus c.q. doe-project zijn. Deze groepen kunnen voortkomen uit vriendenclubs, sportverenigingen, collega's, kerken. Om ideeën t.a.v. projecten te zien verwijs ik u naar onze menuknop Projecten.


Een groep meldt zich aan bij de coördinator waar men de wens aangeeft welke inbreng men wil aanbieden en de coördinator zal daar een passend project aan koppelen. Rechts op de pagina onder DOE MEE kunt u zich individueel of als groep opgeven! 

Present Purmerend is ook op facebook!

Nieuws

NIEUWSBRIEF 01-04-2014
Het is al weer bijna een jaar geleden dat we als Stichting Present Purmerend met onze startavond officieel begonnen zijn. In deze eerste nieuwsbrief...
>>

BimBam sponsor Present Purmerend
Als Present Purmerend zijn wij afhankelijk van de mensen die zich als vrijwilligersgroep of flexer in willen zetten. Flexers zijn die vrijwilligers die zeggen "ik ben bereid om mij meerdere malen in te zetten" en dit op oproepbasis. Regelmatig...
>>

Informatie

Wilt u deze info delen? Bladwijzer & Delen
Hulpverlener MEE Twente: "Het kost tijd om erbij te zijn, maar ook leuk om mee te maken"
Quote

disclaimer  copyright  privacystatement